ELHUNYTAK UTÁNI  TAKARÍTÁS Szabolcs megye

 EXTRÉM TAKARÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, LOMTALANÍTÁS

extrem_takaritas

Több év tapasztalat

extrem_takaritas

Együttérzés

extrem_takaritas

Tanácsadás

Magánszemélyek, állami szervek, intézmények, gazdasági társaságok tulajdonában lévő területeken vállaljuk, rövid határidővel

Felmérés

Minden eset egyedi felmérést és tervezést igényel, nincs két egyforma lakás. Első lépésként fontos személyesen megtekinteni a területet. Az ingatlan minden részét alaposan meg kell vizsgálni, hogy megismerjük a szennyezés típusát, mértékét és kiterjedését. Ez lehetővé teszi a pontos tisztítási terv kidolgozását.

Árajánlat

Igyekszünk a legkedvezőbb árajánlatot adni, melyet befolyásol a terület mérete, fertőzésveszély és kockázatok, eltávolítandó tárgyak és hulladék mennyisége, tisztítási módszerek, védőfelszerelések, elszállítás és hulladékkezelés, időkeret és sürgősség

Takarítás

A helyszín takarításával kezdjük, elszállítjuk  a legszennyezettebb visszamaradt tárgyakat. Ezt követi a teljes körű takarítás, fertőtlenítés, és a speciális eszközök alkalmazása. Végül elszállításra és hulladékkezelésre kerül sor, biztosítva a tiszta és biztonságos környezetet.

Diszkréció

Nem készítünk előtte-utána képeket. A lakóközösség részére információt nem adunk ki takarítás során. Társasház esetén a közös képviselővel felvesszük a kapcsolatot egy hosszadalmasabb munka esetén, vagy ha víz, áram szükséges. A szennyezett tárgyakat fekete zsákban visszük ki az épületből.

Extrém takarítás szolgáltatásaink

Baleset, halál utáni takarítás

Haláleset utáni takarítás során szakértő csapatunk diszkréten és tiszteletteljesen végez minden feladatot, szem előtt tartva az érzékeny környezetet.

Lakás kiürítése, lomtalanítása

 Szolgáltatásaink országszerte elérhetőek,  Segítünk az otthonok rendezésében, felszabadítva az értékes teret és megkönnyítve az ügyfelek számára az  az ingatlan értékesítését.

Lakás fertőtlenítés

Lakás fertőtlenítést biztosítunk ózongenerátorral, ezáltal hatékonyan és környezetbarát módon szüntetjük meg a baktériumokat és vírusokat.

Galambürülék takarítás

Vállaljuk galambürülék takarítását, biztosítva a tiszta és biztonságos környezetet.

Tűzeset utáni takarítás

Tűzeset utáni takarítással foglalkozunk országosan. Gyorsan és hatékonyan állítjuk helyre leégett ingatlanokat, biztosítva a teljes körű takarítást és helyreállítást. 

Csőtörés és szennyvízkárok

Ha szüksége van szakszerű és megbízható csőtörés utáni takarítási szolgáltatásra, bátran forduljon hozzánk, hogy a lehető leghamarabb helyreállíthassuk ingatlanát.

Ipari területek takarítása, fertőtlenítése

Az ipari területeken végzett takarítási és fertőtlenítési feladatok igen változatosak lehetnek, a specifikus igények a tevékenység jellegétől, az iparág típusától és a helyszín körülményeitől függenek.

Egészségügyi fertőtlenítő takarítás

Irodaházak, vállalati irodák, kórházak, rendelők, várótermek, műtők, iskolai osztálytermek, tornatermek, folyosók, hotelek, szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, boltok, társasházak, lakóparkok, magánházak részére.

Gyüjtögetők utáni takarítás

A gyűjtögetők utáni takarítás (hoarding cleaning) speciális és érzékeny feladat, mivel nemcsak a szokásos tisztítási feladatokat kell ellátni, hanem a gyűjtögetés miatt kialakult extrém körülményekkel is szembe kell nézni.

Bűnügyi helyszín takarítás

A bűnügyi helyszín takarítása során szükség van a véres vagy veszélyes anyagok eltávolítására, fertőtlenítésre és a helyszín tisztaságának helyreállítására a rendőrség munkájának végeztével.

Öngyilkosság utáni takarítás

Fontos kiemelni, hogy az öngyilkosság utáni takarításnak szakértelmet, tiszteletteljes hozzáállást és az érintettek érzelmi támogatását is magában kell foglalnia.

Ajak
Anarcs
Apagy
Aranyosapáti
Baktalórántháza
Balkány
Balsa
Barabás
Bátorliget
Benk
Beregdaróc
Beregsurány
Berkesz
Besenyőd
Beszterec
Biri
Botpalád
Bököny
Buj
Cégénydányád
Csaholc
Csaroda
Császló
Csegöld
Csenger
Csengersima
Csengerújfalu
Darnó
Demecser
Dombrád
Döge
Encsencs
Eperjeske
Érpatak
Fábiánháza
Fehérgyarmat
Fényeslitke

Fülesd
Fülpösdaróc
Gacsály
Garbolc
Gávavencsellő
Géberjén
Gégény
Gelénes
Gemzse
Geszteréd
Gulács
Győröcske
Győrtelek
Gyulaháza
Gyügye
Gyüre
Hermánszeg
Hetefejércse
Hodász
Ibrány
Ilk
Jánd
Jánkmajtis
Jármi
Jéke
Kállósemjén
Kálmánháza
Kántorjánosi
Kék (település)
Kékcse
Kemecse
Kérsemjén
Kisar
Kishódos
Kisléta
Kisnamény
Kispalád
Kisvárda
Kisvarsány
Kisszekeres
Kocsord
Komlódtótfalu
Komoró

Kótaj
Kölcse
Kömörő
Laskod
Levelek
Lónya
Lövőpetri
Magosliget
Magy
Mánd
Mándok
Máriapócs
Márokpapi
Mátészalka
Mátyus
Méhtelek
Mérk
Mezőladány
Milota
Nábrád
Nagyar
Nagycserkesz
Nagydobos
Nagyecsed
Nagyhalász
Nagyhódos
Nagykálló
Nagyszekeres
Nagyvarsány
Napkor
Nemesborzova
Nyírbátor
Nyírbéltek

Nyírtét
Nyírtura
Nyírvasvári
Ófehértó
Olcsva
Olcsvaapáti
Ópályi
Ököritófülpös
Ömböly
Őr
Panyola
Pap
Papos
Paszab
Pátroha
Pátyod
Penészlek
Penyige
Petneháza
Piricse
Pócspetri
Porcsalma
Pusztadobos
Rakamaz
Ramocsaháza
Rápolt
Rétközberencs
Rohod
Rozsály
Sényő
Sonkád
Szabolcs
Szabolcsbáka
Szabolcsveresmart
Szakoly
Szamosangyalos
Szamosbecs
Szamoskér
Szamossályi
Szamostatárfalva
Szamosújlak
Szamosszeg

Szatmárcseke
Székely
Szorgalmatos
Tákos
Tarpa
Terem
Tiborszállás
Timár
Tiszaadony
Tiszabecs
Tiszabercel
Tiszabezdéd
Tiszacsécse
Tiszadada
Tiszadob
Tiszaeszlár
Tiszakanyár
Tiszakerecseny
Tiszakóród
Tiszalök
Tiszamogyorós
Tiszanagyfalu

Nyírbogát
Nyírbogdány
Nyírcsaholy
Nyírcsászári
Nyírderzs
Nyírgelse
Nyírgyulaj
Nyíribrony
Nyírjákó
Nyírkarász
Nyírkáta
Nyírkércs
Nyírlövő
Nyírlugos
Nyírmada
Nyírmeggyes
Nyírmihálydi
Nyírparasznya
Nyírpazony
Nyírpilis
Nyírtass
Nyírtelek

Helyszíni felmérés

Extrém takarítást országosan vállalunk, BudapestenBorsod, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Pest megyékben díjtalan a kiszállás. Egyéb területeken kiszállási díj ellenében tudunk felmérést végezni, mely a helyszínen fizetendő. Telephelyünk Miskolcon található. 

 

Elhunyt utáni takarítás

Vállalkozásunk extrém takarítási szolgáltatásokkal foglalkozik, mely során szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a napok mindenki számára rendkívül nehezek és érzelmileg kimerítőek. Szolgáltatásainkkal, melyek magukba foglalják az elhunytak, gyüjtögetők utáni takarítást, lomtalanítást, arra törekszünk, hogy enyhítsük az érintettek terheit. Rugalmasságunknak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, hogy Önnek minden szempontból optimális megoldást nyújtsunk. Teljes diszkrécióval kezelünk minden információt, nem készítünk a lakásokról előtte-utána képeket.

Extrém takarítás Miskolc

Extrém takarítás menete

Az elhunytak utáni takarítás folyamatát az alábbi lépésekben végezzük el:

Először felmérjük a területet, majd megtervezzük a takarítási folyamatot, hogy minél hatékonyabban végezzük el a munkát.

A munka első lépéseként a haláleset helyszínén található helyiség kipakolásával kezdődik. Elsőként az elhunyt fekhelyén lévő tárgyakat és azokat az anyagokat, melyek szagokat terjesztenek és folyadékokat tartalmazhatnak, eltávolítjuk. Ide tartozhat az ágy, az ágynemű, szőnyeg, parketta, melyek gyakran magukba szívják a testnedveket.

Miután ezzel a helyiséggel végeztünk, azonnal nekilátunk a teljes takarításnak és fertőtlenítésnek. Az ajtókat, ablakokat, padlózatot, ablakszárnyakat és ajtókereteket tisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a többi helyiségben is, beleértve a következő szobát, fürdőszobát, WC-t, folyosót és konyhát is. Minden helyiség teljes körű fertőtlenítésen, takarításon és lomtalanításon esik át.

Ha a megrendelő kéri, a takarítás után csak a teljesen üres, fertőtlenített lakás marad, bútorozatlanul. Gyakran előfordul, hogy a fa bútorok, lambériák is magukba szívják a szagot. Ózongenerátorral nem minden esetben lehet a beívódott szagokat megszüntetni, az csak a felületeken fejti ki hatását. Ha a megrendelő kéri, illetve ha még használható, a hűtő,gáztűzhely is teljes körű fertőtlenítésen esik át. Minden esetben fekete fólia zsákot használunk a lomtalanításhoz, hogy az elszállított tárgyak tartalma ne legyen látható, így megóvjuk a megrendelő diszkrécióját.

A lakást több alkalommal fertőtlenítjük ózongenerátorral, általában már a felmérés után elindítjuk, mire a takarító csapat a helyszínre ér. Ha az ingatlanban esetlegesen szemét is felmhalmozásra került, és több napot vesz igénybe a lomtalanítása, a nap végén szintén ózongenerátorral fertőtlenítünk. A takarítás végeztével, mikor már az ablakok, keretek tiszták, a konyha, fürdő is tiszta, ismét fertőtlenítünk.

 

Kérjen helyszíni felmérést – árajánlatot

  EXTRÉM TAKARÍTÁS ÁRA

  Az ár számos tényezőtől függ:

  – A terület méretétől, egy bizonyos részét érinti-e, vagy az egész lakást

  – Az esemény jellege

  – A szennyeződés típusa és mértéke

  – Az elszállítandó tárgyak mennyisége és mérete

  – A szennyező anyag jellege

  – A kívánt tisztasági szint

  Az ár meghatározásához mindig szükséges egy helyszíni felmérés, amely után pontosabb információval szolgálhatunk az árról. A helyszíni felmérés Budapesten és Borsod megyében díjtalan.

  extrem_takaritas

  Szolgáltatásainkat megrendelheti az ország bármely részére

  Telephelyünk Miskolcon található.

  3533 Miskolc

  extrem_takaritas
  extrem_takaritas
  extrem_takaritas
  extrem_takaritas
  extrem_takaritas
  Extrém Takarítás Budapest
  Extrém  Takarítás Győr
  Extrém Takarítás Debrecen
  Extrém Takarítás Szeged
  Extrém Takarítás Pécs
  Extrém Takarítás Miskolc
  Extrém Takarítás Székesfehérvár
  Extrém Takarítás Veszprém
  Extrém Takarítás Kecskemét
  Extrém Takarítás Nyíregyháza
  Extrém Takarítás Szombathely
  Extrém Takarítás Eger
  Extrém Takarítás Zalaegerszeg
  Extrém Takarítás Mosonmagyaróvár
  Extrém Takarítás Pest megye
  Extrém Takarítás Tatabánya
  Extrém Takarítás Siófok

  Extrém Takarítás Érd
  Extrém Takarítás Gödöllő
  Extrém Takarítás Szigetszentmiklós

  Extrém  Takarítás Nagykanizsa
  Takarítás Vác
  Extrém Takarítás Keszthely
  Extrém Takarítás Szolnok