ELHUNYTAK UTÁNI  TAKARÍTÁS

 EXTRÉM TAKARÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, LOMTALANÍTÁS

Országosan

Több év tapasztalat

Együttérzés

Tanácsadás

Intézmények fertőtlenítő takarítása, országosan

Fertőtlenítő takarítási szolgáltatások nyújtására intézmények számára.

Intézményi Fertőtlenítés:

 Takarítási munkákat vállalunk az alábbi intézményekben:

Irodaházak és Üzleti Központok:

Általános irodaházak, vállalati irodák, üzleti parkok.

Kórházak és Egészségügyi Intézmények:

Kórházi szobák, rendelők, várótermek, műtők.

Iskolák és Oktatási Intézmények:

Iskolai osztálytermek, tornatermek, folyosók, irodák.

Hotelek és Szállodák:

Szobák, közösségi területek, éttermek, recepciók.

Kereskedelmi és Üzletek:

Bevásárlóközpontok, üzletek, boltok, szupermarketek.

Gyártóüzemek és Ipari Területek:

Gyártócsarnokok, raktárak, ipari létesítmények.

Sportlétesítmények:

Edzőtermek, sportközpontok, sportpályák.

Kulturális és Szórakoztató Helyszínek:

Múzeumok, színházak, mozik, koncerttermek.

Büfék és Éttermek:

Éttermek, kávézók, kantinok.

Kormányzati és Közintézmények:

Kormányzati irodák, könyvtárak, bíróságok.

Lakóhelyek és Lakóközösségek:

Társasházak, lakóparkok, magánházak.

Szociális Ellátóhelyek:

Idősek otthonai, szociális intézmények.

Takarítási szolgáltatások alkalmazhatók szinte bármilyen olyan helyen, ahol szükség van a tiszta és rendezett környezet fenntartására. Az intézmények típusai változhatnak a mérettől és a funkciótól függően. Az intézmények teljes körű fertőtlenítése, beleértve az irodákat, várótermeket, közösségi tereket és egyéb helyiségeket.

Felületek Fertőtlenítése:

Az érintésre gyakran használt felületek, például kilincsek, kapcsolók, asztalok, és egyéb tárgyak rendszeres fertőtlenítése.

Kiemelt Figyelem a Kiemelten Érzékeny Területeken:

Az egészségügyi intézményekben különös figyelmet fordítunk azokra a területekre, ahol a fertőzés kockázata magasabb, például orvosi rendelők, kórházi szobák, sürgősségi osztályok.

Specializált Fertőtlenítőszerek és Technológiák:

A hatékony fertőtlenítés érdekében a legmodernebb, kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközöket és fertőtlenítőszereket alkalmazzuk.

Rugalmas Ütemezés:

Rugalmas munkaidő és ütemezés, hogy minimalizáljuk a zavarást az intézmények mindennapi működése során.

Képzett Személyzet:

Képzett és tapasztalt takarító személyzet, akik megértik az intézményi környezet speciális igényeit és az egészségügyi előírásokat.

Vészhelyzeti Reagálás:

Az esetleges fertőzéses veszélyhelyzetek esetén azonnali és hatékony reagálás, beleértve a speciális védőfelszerelések használatát is.

Miért minket válasszanak az emberek?

Átfogó és professzionális fertőtlenítő takarítási szolgáltatások.

Kiemelkedő tapasztalat az egészségügyi területen.

Modern technológiák és hatékony fertőtlenítőszerek alkalmazása.

Rugalmas ütemezés a zavartalan intézményi működés érdekében.

Képzett szakemberek, akik értik az intézményi környezet speciális követelményeit.

Azonnali és hatékony reagálás vészhelyzetek esetén.

Cégünk elkötelezett az intézmények tiszta és biztonságos környezetének fenntartása iránt, és szakmai hozzáértésünk révén hozzájárulunk az egészségügyi szabványoknak való megfeleléshez és az ügyfelek elégedettségéhez.

Extrém takarítás szolgáltatásaink

Baleset, halál utáni takarítás

Haláleset utáni takarítás során szakértő csapatunk diszkréten és tiszteletteljesen végez minden feladatot, szem előtt tartva az érzékeny környezetet.

Lakás kiürítése, lomtalanítása

Lomtalanítás és lakáskiürítés szolgáltatásunk országszerte elérhető, ahol gyors és hatékony munkával szabadítjuk meg az otthonokat a felesleges tárgyaktól.

Lakás fertőtlenítés

Lakás fertőtlenítést biztosítunk ózongenerátorral, ezáltal hatékonyan és környezetbarát módon szüntetjük meg a baktériumokat és vírusokat.

Galambürülék takarítás

Vállaljuk galambürülék takarítását erkélyeken, padlásokon, biztosítva a tiszta és biztonságos környezetet.

Tűzeset utáni takarítás

Tűzeset utáni takarítással foglalkozunk országosan. Gyorsan és hatékonyan állítjuk helyre leégett ingatlanokat, biztosítva a teljes körű takarítást és helyreállítást. 

Csőtörés és szennyvízkárok

Ha szüksége van szakszerű és megbízható csőtörés utáni takarítási szolgáltatásra, bátran forduljon hozzánk, hogy a lehető leghamarabb helyreállíthassuk ingatlanát.

Ipari területek takarítása, fertőtlenítése

Az ipari területeken végzett takarítási és fertőtlenítési feladatok igen változatosak lehetnek, a specifikus igények a tevékenység jellegétől, az iparág típusától és a helyszín körülményeitől függenek.

Egészségügyi fertőtlenítő takarítás

Irodaházak, vállalati irodák, kórházak, rendelők, várótermek, műtők, iskolai osztálytermek, tornatermek, folyosók, hotelek, szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, boltok, társasházak, lakóparkok, magánházak részére.

Gyüjtögetők utáni takarítás

A gyűjtögetők utáni takarítás (hoarding cleaning) speciális és érzékeny feladat, mivel nemcsak a szokásos tisztítási feladatokat kell ellátni, hanem a gyűjtögetés miatt kialakult extrém körülményekkel is szembe kell nézni.

Bűnügyi helyszín takarítás

A bűnügyi helyszín takarítása során szükség van a véres vagy veszélyes anyagok eltávolítására, fertőtlenítésre és a helyszín tisztaságának helyreállítására a rendőrség munkájának végeztével.

Öngyilkosság utáni takarítás

Fontos kiemelni, hogy az öngyilkosság utáni takarításnak szakértelmet, tiszteletteljes hozzáállást és az érintettek érzelmi támogatását is magában kell foglalnia.

Helyszíni felmérés

Extrém takarítást országosan vállalunk, Budapesten és Borsod megyében díjtalan a kiszállás. Egyéb területeken 80 Ft/km a felmérés kiszállási díja, helyszínen fizetendő. Telephelyünk Miskolcon található. 

 

Profi segítség a nehéz napokban

Vállalkozásunk extrém takarítási szolgáltatásokkal foglalkozik, mely során szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a napok mindenki számára rendkívül nehezek és érzelmileg kimerítőek. Szolgáltatásainkkal, melyek magukba foglalják az elhunytak, gyüjtögetők utáni takarítást, lomtalanítást, arra törekszünk, hogy enyhítsük az érintettek terheit. Rugalmasságunknak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, hogy Önnek minden szempontból optimális megoldást nyújtsunk. Teljes diszkrécióval kezelünk minden információt, nem készítünk a lakásokról előtte-utána képeket.

lomtalanitas_extrem_takaritas

Extrém takarítás menete

Az elhunytak utáni takarítás folyamatát az alábbi lépésekben végezzük el:

Először felmérjük a területet, majd megtervezzük a takarítási folyamatot, hogy minél hatékonyabban végezzük el a munkát.

A munka első lépéseként a haláleset helyszínén található helyiség kipakolásával kezdődik. Elsőként az elhunyt fekhelyén lévő tárgyakat és azokat az anyagokat, melyek szagokat terjesztenek és folyadékokat tartalmazhatnak, eltávolítjuk. Ide tartozhat az ágy, az ágynemű, szőnyeg, parketta, melyek gyakran magukba szívják a testnedveket.

Miután ezzel a helyiséggel végeztünk, azonnal nekilátunk a teljes takarításnak és fertőtlenítésnek. Az ajtókat, ablakokat, padlózatot, ablakszárnyakat és ajtókereteket tisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a többi helyiségben is, beleértve a következő szobát, fürdőszobát, WC-t, folyosót és konyhát is. Minden helyiség teljes körű fertőtlenítésen, takarításon és lomtalanításon esik át.

Ha a megrendelő kéri, a takarítás után csak a teljesen üres, fertőtlenített lakás marad, bútorozatlanul. Gyakran előfordul, hogy a fa bútorok, lambériák is magukba szívják a szagot. Ózongenerátorral nem minden esetben lehet a beívódott szagokat megszüntetni, az csak a felületeken fejti ki hatását. Ha a megrendelő kéri, illetve ha még használható, a hűtő,gáztűzhely is teljes körű fertőtlenítésen esik át. Minden esetben fekete fólia zsákot használunk a lomtalanításhoz, hogy az elszállított tárgyak tartalma ne legyen látható, így megóvjuk a megrendelő diszkrécióját.

A lakást több alkalommal fertőtlenítjük ózongenerátorral, általában már a felmérés után elindítjuk, mire a takarító csapat a helyszínre ér. Ha az ingatlanban esetlegesen szemét is felmhalmozásra került, és több napot vesz igénybe a lomtalanítása, a nap végén szintén ózongenerátorral fertőtlenítünk. A takarítás végeztével, mikor már az ablakok, keretek tiszták, a konyha, fürdő is tiszta, ismét fertőtlenítünk.

 

Kérjen helyszíni felmérést – árajánlatot

  EXTRÉM TAKARÍTÁS ÁRA

  Az ár számos tényezőtől függ:

  – A terület méretétől, egy bizonyos részét érinti-e, vagy az egész lakást

  – Az esemény jellege

  – A szennyeződés típusa és mértéke

  – Az elszállítandó tárgyak mennyisége és mérete

  – A szennyező anyag jellege

  – A kívánt tisztasági szint

  Az ár meghatározásához mindig szükséges egy helyszíni felmérés, amely után pontosabb információval szolgálhatunk az árról. A helyszíni felmérés Budapesten és Borsod megyében díjtalan.

  extrem_takaritas

  Szolgáltatásainkat megrendelheti az ország bármely részére

  Telephelyünk Miskolcon található.

  3533 Miskolc