ELHUNYTAK UTÁNI  TAKARÍTÁS

 EXTRÉM TAKARÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, LOMTALANÍTÁS

Országosan

Több év tapasztalat

Együttérzés

Tanácsadás

Lakás fertőtlenítés ózongenerátorral

Szolgáltatásunk keretein belül Miskolc és környéke, esetenként Borsod megye területén ózóngenerátoros fertőtlenítést vállalunk. Ország más részein is elérhetőek vagyunk, amennyiben az ózóngenerátoros fertőtlenítés extrém takarítással kombinált igénye merül fel.

Egészségvédelem: Lakás fertőtlenítése ózongenerátorral hatékony módszer a baktériumok, vírusok és gombák elleni védekezésre. Ezáltal csökkenthető a fertőzések kockázata, különösen olyan időszakokban vagy helyzetekben, amikor az egészségvédelem kiemelten fontos.

Allergiák és Irritációk Csökkentése: Az ózon segíthet az allergének, pollenek és egyéb irritáló anyagok eltávolításában a levegőből, ami különösen fontos lehet azok számára, akik allergiásak vagy légúti problémáikkal küzdenek.

Kellemesebb, Frissebb Levegő: Az ózon segítségével megszabadulhatunk a kellemetlen szagoktól, dohányfüsttől, ételillattól, állati szagoktól stb. Ezáltal a lakás frissebb, kellemesebb légkört biztosíthat az itt élők számára.

Gyors és Hatékony Fertőtlenítés: Az ózongenerátorral történő lakás fertőtlenítés gyors és hatékony. Az ózon szinte minden felületen és levegőben lévő részecskénél eléri a fertőtlenítő hatást, ami alapos tisztítást eredményez.

Kényelmes és Biztonságos Megoldás: Az ózonkezelés során nincs szükség vegyi anyagokra, és nem hagy maga után maradékot. Ez egy környezetbarát és biztonságos módszer, amely nemcsak hatékony, hanem kényelmes is az otthonokban.

Összességében a lakás fertőtlenítése ózongenerátorral nemcsak az egészséget védheti, hanem a lakók kényelmét és biztonságát is elősegítheti.

Ózongenerátoros fertőtlenítés menete:

Az ózóngenerátoros lakásfertőtlenítés folyamata a következő lépésekből áll:

Helyszíni felmérés: Az első lépés az, hogy szakember felméri a helyszínt, megvizsgálja a fertőtlenítendő területet és meghatározza az ózóngenerátorok optimális elhelyezését.

Elhelyezés és Lezárás: Az ózóngenerátorokat gondosan elhelyezik a kiválasztott területeken. A helyiség ajtaját és ablakait lezárják, hogy az ózon ne szivárogjon ki, és a koncentráció a fertőtlenítendő területen maradjon.

Ózongenerátor bekapcsolása: Miután az ózóngenerátorok el vannak helyezve és minden szükséges előkészület megtörtént, a szakember bekapcsolja az eszközöket. Az ózónóvák előre beállított időszakon keresztül működnek, kibocsátva az ózont a levegőbe.

Ózonkezelés ideje: Az ózóngenerátorok általában néhány órán keresztül működnek, de az időtartam változhat a fertőtlenítendő terület méretétől és a kívánt eredményektől függően.

Szellőztetés: A fertőtlenítés befejezése után a szakember szellőzteti a helyiséget, hogy az ózon szintje visszatérjen a biztonságos szintre. A friss levegő beáramlása segít a maradék ózon eltávolításában.

Fontos megjegyezni, hogy az ózon szélsőségesen erős oxidáló tulajdonságokkal rendelkezik, és szigorúan be kell tartani a biztonsági előírásokat. Az ózóngenerátoros fertőtlenítést csak szakember végezze, és a kezelés során a helyszínt ne tartózkodjanak az ott lakók vagy dolgozók. Az alkalmazás előtt és után a területet gondosan szellőztetni kell.

Extrém takarítás szolgáltatásaink

Baleset, halál utáni takarítás

Haláleset utáni takarítás során szakértő csapatunk diszkréten és tiszteletteljesen végez minden feladatot, szem előtt tartva az érzékeny környezetet.

Lakás kiürítése, lomtalanítása

Lomtalanítás és lakáskiürítés szolgáltatásunk országszerte elérhető, ahol gyors és hatékony munkával szabadítjuk meg az otthonokat a felesleges tárgyaktól.

Lakás fertőtlenítés

Lakás fertőtlenítést biztosítunk ózongenerátorral, ezáltal hatékonyan és környezetbarát módon szüntetjük meg a baktériumokat és vírusokat.

Galambürülék takarítás

Vállaljuk galambürülék takarítását, biztosítva a tiszta és biztonságos környezetet.

Tűzeset utáni takarítás

Tűzeset utáni takarítással foglalkozunk országosan. Gyorsan és hatékonyan állítjuk helyre leégett ingatlanokat, biztosítva a teljes körű takarítást és helyreállítást. 

Csőtörés és szennyvízkárok

Ha szüksége van szakszerű és megbízható csőtörés utáni takarítási szolgáltatásra, bátran forduljon hozzánk, hogy a lehető leghamarabb helyreállíthassuk ingatlanát.

Ipari területek takarítása, fertőtlenítése

Az ipari területeken végzett takarítási és fertőtlenítési feladatok igen változatosak lehetnek, a specifikus igények a tevékenység jellegétől, az iparág típusától és a helyszín körülményeitől függenek

Egészségügyi fertőtlenítő takarítás

Irodaházak, vállalati irodák, kórházak, rendelők, várótermek, műtők, iskolai osztálytermek, tornatermek, folyosók, hotelek, szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, boltok, társasházak, lakóparkok, magánházak részére.

Gyüjtögetők utáni takarítás

A gyűjtögetők utáni takarítás (hoarding cleaning) speciális és érzékeny feladat, mivel nemcsak a szokásos tisztítási feladatokat kell ellátni, hanem a gyűjtögetés miatt kialakult extrém körülményekkel is szembe kell nézni.

Bűnügyi helyszín takarítás

A bűnügyi helyszín takarítása során szükség van a véres vagy veszélyes anyagok eltávolítására, fertőtlenítésre és a helyszín tisztaságának helyreállítására a rendőrség munkájának végeztével.

Öngyilkosság utáni takarítás

Fontos kiemelni, hogy az öngyilkosság utáni takarításnak szakértelmet, tiszteletteljes hozzáállást és az érintettek érzelmi támogatását is magában kell foglalnia.

Helyszíni felmérés

Extrém takarítást országosan vállalunk, Budapesten és Borsod megyében díjtalan a kiszállás. Egyéb területeken 80 Ft/km a felmérés kiszállási díja, helyszínen fizetendő. Telephelyünk Miskolcon található. 

 

Profi segítség a nehéz napokban

Vállalkozásunk extrém takarítási szolgáltatásokkal foglalkozik, mely során szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a napok mindenki számára rendkívül nehezek és érzelmileg kimerítőek. Szolgáltatásainkkal, melyek magukba foglalják az elhunytak, gyüjtögetők utáni takarítást, lomtalanítást, arra törekszünk, hogy enyhítsük az érintettek terheit. Rugalmasságunknak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, hogy Önnek minden szempontból optimális megoldást nyújtsunk. Teljes diszkrécióval kezelünk minden információt, nem készítünk a lakásokról előtte-utána képeket.

lomtalanitas_extrem_takaritas

Extrém takarítás menete

Az elhunytak utáni takarítás folyamatát az alábbi lépésekben végezzük el:

Először felmérjük a területet, majd megtervezzük a takarítási folyamatot, hogy minél hatékonyabban végezzük el a munkát.

A munka első lépéseként a haláleset helyszínén található helyiség kipakolásával kezdődik. Elsőként az elhunyt fekhelyén lévő tárgyakat és azokat az anyagokat, melyek szagokat terjesztenek és folyadékokat tartalmazhatnak, eltávolítjuk. Ide tartozhat az ágy, az ágynemű, szőnyeg, parketta, melyek gyakran magukba szívják a testnedveket.

Miután ezzel a helyiséggel végeztünk, azonnal nekilátunk a teljes takarításnak és fertőtlenítésnek. Az ajtókat, ablakokat, padlózatot, ablakszárnyakat és ajtókereteket tisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a többi helyiségben is, beleértve a következő szobát, fürdőszobát, WC-t, folyosót és konyhát is. Minden helyiség teljes körű fertőtlenítésen, takarításon és lomtalanításon esik át.

Ha a megrendelő kéri, a takarítás után csak a teljesen üres, fertőtlenített lakás marad, bútorozatlanul. Gyakran előfordul, hogy a fa bútorok, lambériák is magukba szívják a szagot. Ózongenerátorral nem minden esetben lehet a beívódott szagokat megszüntetni, az csak a felületeken fejti ki hatását. Ha a megrendelő kéri, illetve ha még használható, a hűtő,gáztűzhely is teljes körű fertőtlenítésen esik át. Minden esetben fekete fólia zsákot használunk a lomtalanításhoz, hogy az elszállított tárgyak tartalma ne legyen látható, így megóvjuk a megrendelő diszkrécióját.

A lakást több alkalommal fertőtlenítjük ózongenerátorral, általában már a felmérés után elindítjuk, mire a takarító csapat a helyszínre ér. Ha az ingatlanban esetlegesen szemét is felmhalmozásra került, és több napot vesz igénybe a lomtalanítása, a nap végén szintén ózongenerátorral fertőtlenítünk. A takarítás végeztével, mikor már az ablakok, keretek tiszták, a konyha, fürdő is tiszta, ismét fertőtlenítünk.

 

Kérjen helyszíni felmérést – árajánlatot

  EXTRÉM TAKARÍTÁS ÁRA

  Az ár számos tényezőtől függ:

  – A terület méretétől, egy bizonyos részét érinti-e, vagy az egész lakást

  – Az esemény jellege

  – A szennyeződés típusa és mértéke

  – Az elszállítandó tárgyak mennyisége és mérete

  – A szennyező anyag jellege

  – A kívánt tisztasági szint

  Az ár meghatározásához mindig szükséges egy helyszíni felmérés, amely után pontosabb információval szolgálhatunk az árról. A helyszíni felmérés Budapesten és Borsod megyében díjtalan.

  extrem_takaritas

  Szolgáltatásainkat megrendelheti az ország bármely részére

  Telephelyünk Miskolcon található.

  3533 Miskolc