EXTRÉM TAKARÍTÁS Pásztó

 ELHUNYT UTÁNI TAKARÍTÁS, EXTRÉM TAKARÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, LOMTALANÍTÁS, GYŰJTÖGETŐK UTÁNI TAKARÍTÁS

Több év tapasztalat

Együttérzés

Tanácsadás

Extrém takarítás szolgáltatásaink

Baleset, halál utáni takarítás

Haláleset utáni takarítás során szakértő csapatunk diszkréten és tiszteletteljesen végez minden feladatot, szem előtt tartva az érzékeny környezetet.

Lakás kiürítése, lomtalanítása

Lomtalanítás és lakáskiürítés szolgáltatásunk országszerte elérhető, ahol gyors és hatékony munkával szabadítjuk meg az otthonokat a felesleges tárgyaktól.

Lakás fertőtlenítés

Lakás fertőtlenítést biztosítunk ózongenerátorral, ezáltal hatékonyan és környezetbarát módon szüntetjük meg a baktériumokat és vírusokat.

Galambürülék takarítás

Vállaljuk galambürülék takarítását erkélyeken, padlásokon, biztosítva a tiszta és biztonságos környezetet.

Tűzeset utáni takarítás

Tűzeset utáni takarítással foglalkozunk országosan. Gyorsan és hatékonyan állítjuk helyre leégett ingatlanokat, biztosítva a teljes körű takarítást és helyreállítást. 

Csőtörés és szennyvízkárok

Ha szüksége van szakszerű és megbízható csőtörés utáni takarítási szolgáltatásra, bátran forduljon hozzánk, hogy a lehető leghamarabb helyreállíthassuk ingatlanát.

Ipari területek takarítása, fertőtlenítése

Az ipari területeken végzett takarítási és fertőtlenítési feladatok igen változatosak lehetnek, a specifikus igények a tevékenység jellegétől, az iparág típusától és a helyszín körülményeitől függenek.

Egészségügyi fertőtlenítő takarítás

Irodaházak, vállalati irodák, kórházak, rendelők, várótermek, műtők, iskolai osztálytermek, tornatermek, folyosók, hotelek, szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, boltok, társasházak, lakóparkok, magánházak részére.

Gyüjtögetők utáni takarítás

A gyűjtögetők utáni takarítás (hoarding cleaning) speciális és érzékeny feladat, mivel nemcsak a szokásos tisztítási feladatokat kell ellátni, hanem a gyűjtögetés miatt kialakult extrém körülményekkel is szembe kell nézni.

Bűnügyi helyszín takarítás

A bűnügyi helyszín takarítása során szükség van a véres vagy veszélyes anyagok eltávolítására, fertőtlenítésre és a helyszín tisztaságának helyreállítására a rendőrség munkájának végeztével.

Öngyilkosság utáni takarítás

Fontos kiemelni, hogy az öngyilkosság utáni takarításnak szakértelmet, tiszteletteljes hozzáállást és az érintettek érzelmi támogatását is magában kell foglalnia.

Helyszíni felmérés

Extrém takarítást országosan vállalunk, BudapestenBorsod, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Pest vármegyékben díjtalan a kiszállás. Egyéb területeken kiszállási díj ellenében tudunk felmérést végezni, mely a helyszínen fizetendő. Telephelyünk Miskolcon található. 

 

Extrém takarítást vállalunk Pásztó és vonzáskörzetében

Extrém takarítás Pásztó – Elhunyt utáni takarítás

Vállalkozásunk extrém takarítási szolgáltatásokkal foglalkozik, mely során szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a napok mindenki számára rendkívül nehezek és érzelmileg kimerítőek. Szolgáltatásainkkal, melyek magukba foglalják az elhunytak, gyüjtögetők utáni takarítást, lomtalanítást, arra törekszünk, hogy enyhítsük az érintettek terheit. Rugalmasságunknak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, hogy Önnek minden szempontból optimális megoldást nyújtsunk. Teljes diszkrécióval kezelünk minden információt, nem készítünk a lakásokról előtte-utána képeket. Szolgáltatásunkat megrendelheti országosan bárhova, telepheyünk Miskolcon található.

Tűzeset utáni takarítás, országos kiszállás

Vállaljuk  leégett ingatlanok utáni alapos és professzionális takarítási munkát országos szinten.

 

Bízza ránk a nehéz munkát!

Tűzeset utáni takarítás rendkívül fontos és érzékeny feladat, mivel a tűz okozta károk gyakran sokszínűek és súlyosak lehetnek. A takarítási folyamatnak nem csupán a látható károk eltávolítását kell magában foglalnia, hanem a tűz okozta füst, korom és más szennyező anyagok eltávolítását is. A következőkben bemutatok egy általános útmutatót a tűzeset utáni takarítás folyamatáról:

Lakás kiürítése, lomtalanítása – Pásztó

 

Hívjon bizalommal, amennyiben az ország bármely részén lakásának vagy házának lomtalanításra van szüksége. Szolgáltatásaim kiterjednek az újonnan vásárolt, szeméttel teli lakások kitakarítására és lomtalanítására is. Rugalmas csapatom hatékonyan és gondosan végez minden feladatot, hogy az ügyfeleknek ne csak tiszta és rendezett otthonuk legyen, de az egész folyamat könnyű és zökkenőmentes legyen számukra. Bízhat bennünk, hogy széleskörű tapasztalattal, gyorsasággal és megbízhatósággal vállalom az ingatlanok rendbehozatalát, akárhol is legyenek azok az országban.

Lomtalanításunk menete  a következő lépésekből áll:

– Helyszíni felmérés

– Bezsákolás és nagyobb bútorok szétválogatása

– Szemét, fölösleges bútorok tárgyak elszállíítása

– Fertőtlenítés, vegyszerekkel, illetve ózongenerátorral

– Piperetakarítás (amennyiben az ingatlan állapota lehetővé teszi.(falak, ablakok, konyhai rész, fürdő, padlózat állapota stb.

 

Az egész folyamatot profi és tapasztalt csapatunk végzi, akik elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége és az ingatlanok gyors és hatékony rendbetételének biztosítása iránt.

Galambürülék takarítás Pásztó – erkély, padlás

Cégünk galambürülék takarítási szolgáltatást nyújt Pásztón. Elhunyt utáni takarítás, gyűjtögetők utáni takarítás, fertőtlenítés, lakás lomtalanítás., elkötelezve magát az alapos és hatékony tisztítás mellett, hogy biztonságos és higiénikus környezetet teremtsünk az érintett területeken.

Cégünk galambürülék takarítási szolgáltatást nyújt megrendelőink részére, amely során szakértő csapatunk védőfelszerelésben és körültekintően végzi a következő lépéseket:

A takarítás után vegytiszta felületet biztosítunk, és végül ellenőrizzük, hogy nincs-e további látható galambürülék vagy fertőzésforrás az ingatlanon.

Szolgáltatásunk célja a hatékony és biztonságos galambürülék takarítás, hozzájárulva az ügyfeleink egészségéhez és a környezet tisztaságához.

Öngyilkosság utáni takarítás, országosan

Helyszín Értékelése:

A szakembereknek részletesen fel kell mérniük a helyszínt, azonosítva az öngyilkosság következtében keletkezett szennyeződéseket és veszélyes anyagokat.

Biztonsági és Egészségvédelmi Intézkedések:

Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedéseket kell alkalmazni, beleértve a megfelelő védőfelszerelés viselését (kesztyű, maszk, overall stb.), fertőtlenítőszerek használatát és más speciális eszközök alkalmazását.

Veszélyes Anyagok Eltávolítása:

Az öngyilkosság következtében keletkezett szennyeződések, például vér, testnedv vagy más veszélyes anyagok eltávolítása és megfelelő módon történő kezelése.

Környezet Fertőtlenítése:

A helyszín teljes körű fertőtlenítése, beleértve a lakó- vagy munkaterületeket, folyosókat, szobákat és egyéb érintett területeket.

Szagtalanítás:

Szükség esetén szagtalanító eljárások alkalmazása a kellemetlen szagok eltávolítására.

Rendezés és Tárgyak Értékelése:

Az öngyilkosság helyszínén található tárgyak rendezése, azok értékelése, beleértve a biztonságos tárolást vagy további vizsgálatra való elküldést.

Fizikai Károsodások Helyreállítása:

Az esetleges fizikai károsodások helyreállítása, beleértve a falak festését, padlócserét vagy egyéb javítási munkákat.

Fontos kiemelni, hogy az öngyilkosság utáni takarításnak szakértelmet, tiszteletteljes hozzáállást és az érintettek érzelmi támogatását is magában kell foglalnia. Az alábbiakban összefoglaljuk a főbb lépéseit:

Profi segítség a nehéz napokban

Vállalkozásunk extrém takarítási szolgáltatásokkal foglalkozik, mely során szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a napok mindenki számára rendkívül nehezek és érzelmileg kimerítőek. Szolgáltatásainkkal, melyek magukba foglalják az elhunytak, gyüjtögetők utáni takarítást, lomtalanítást, arra törekszünk, hogy enyhítsük az érintettek terheit. Rugalmasságunknak köszönhetően alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, hogy Önnek minden szempontból optimális megoldást nyújtsunk. Teljes diszkrécióval kezelünk minden információt, nem készítünk a lakásokról előtte-utána képeket.

lomtalanitas_extrem_takaritas

Extrém takarítás menete

Az elhunytak utáni takarítás folyamatát az alábbi lépésekben végezzük el:

Először felmérjük a területet, majd megtervezzük a takarítási folyamatot, hogy minél hatékonyabban végezzük el a munkát.

A munka első lépéseként a haláleset helyszínén található helyiség kipakolásával kezdődik. Elsőként az elhunyt fekhelyén lévő tárgyakat és azokat az anyagokat, melyek szagokat terjesztenek és folyadékokat tartalmazhatnak, eltávolítjuk. Ide tartozhat az ágy, az ágynemű, szőnyeg, parketta, melyek gyakran magukba szívják a testnedveket.

Miután ezzel a helyiséggel végeztünk, azonnal nekilátunk a teljes takarításnak és fertőtlenítésnek. Az ajtókat, ablakokat, padlózatot, ablakszárnyakat és ajtókereteket tisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a többi helyiségben is, beleértve a következő szobát, fürdőszobát, WC-t, folyosót és konyhát is. Minden helyiség teljes körű fertőtlenítésen, takarításon és lomtalanításon esik át.

Ha a megrendelő kéri, a takarítás után csak a teljesen üres, fertőtlenített lakás marad, bútorozatlanul. Gyakran előfordul, hogy a fa bútorok, lambériák is magukba szívják a szagot. Ózongenerátorral nem minden esetben lehet a beívódott szagokat megszüntetni, az csak a felületeken fejti ki hatását. Ha a megrendelő kéri, illetve ha még használható, a hűtő,gáztűzhely is teljes körű fertőtlenítésen esik át. Minden esetben fekete fólia zsákot használunk a lomtalanításhoz, hogy az elszállított tárgyak tartalma ne legyen látható, így megóvjuk a megrendelő diszkrécióját.

A lakást több alkalommal fertőtlenítjük ózongenerátorral, általában már a felmérés után elindítjuk, mire a takarító csapat a helyszínre ér. Ha az ingatlanban esetlegesen szemét is felmhalmozásra került, és több napot vesz igénybe a lomtalanítása, a nap végén szintén ózongenerátorral fertőtlenítünk. A takarítás végeztével, mikor már az ablakok, keretek tiszták, a konyha, fürdő is tiszta, ismét fertőtlenítünk.

 

Kérjen helyszíni felmérést – árajánlatot

  EXTRÉM TAKARÍTÁS ÁRA

  Az ár számos tényezőtől függ:

  – A terület méretétől, egy bizonyos részét érinti-e, vagy az egész lakást

  – Az esemény jellege

  – A szennyeződés típusa és mértéke

  – Az elszállítandó tárgyak mennyisége és mérete

  – A szennyező anyag jellege

  – A kívánt tisztasági szint

  Az ár meghatározásához mindig szükséges egy helyszíni felmérés, amely után pontosabb információval szolgálhatunk az árról. A helyszíni felmérés Budapesten és Borsod megyében díjtalan.

  extrem_takaritas

  Szolgáltatásainkat megrendelheti az ország bármely részére

  Telephelyünk Miskolcon található.

  3533 Miskolc